Tato plovoucí kulatá loď nabízí jeden z nejizolovanějších i nejokázalejších zážitků, jaký si dovedete představit

0
371

Anthénea je luxusní kulatá loď, která pluje na vodě a nabízí jeden z nejizolovanějších i nejokázalejších zážitků, jaký si dovedete představit. Strávit byť jen pár hodin v tomto skvosti musí být skutečně obrovským zážitkem.

Anthénea je duchovním dílem námořního architekta jménem Jean-Michel Ducancelleho, který strávil více než 25 let přemýšlením o různých způsobech, jak si lidé mohou co nejvíce užít svůj čas na této planetě. Inspirován filmem Jamese Bonda z roku 1977 s názvem The Spy Who Loved Me, dokázal spojit moderní design a přírodní prostředí.

Anthénea je navržena tak, aby byla ekologická a nabízí systém kotvení, který zabrání jakémukoli poškození mořského dna i jeho ekosystémů. Kromě toho je plně solární napájena, aby zajistila elektrickou energii a teplou vodu pro své hosty. Je dokonce vybavena specializovanými stanicemi na vodu, které odfiltrují veškerý odpad a uvolňují pouze čistou vodu. Pokud jde o její nitro, tak to obsahuje kompletní kuchyňský kout, ložnici, koupelnu s kulatou přepadovou vanou a obývací pokoj. Loď má všude kolem dokola sklo, aby měli návštěvníci velkolepý výhled na všechny směry, i pod vodu.

Předchozí článekBabička prý zabila 8 ruských vojáků: Neuvěříte, jak to udělala!
Další článek4 perfektní místa pro aplikování parfému a 4 místa, která se zase nedoporučují